Co je to svatost
Anotace: Jsem zvědavá opice a trápí mě některé otázky velice,
Co je to svatost?
Ptám se já?
Vidím ji u maminek
při kojení a měnění plínek.
Vidím ji tam, kde lidé umírají
u těch co modlí se a poslední pohlazení dají.
Vidím ji v každodenní dřině
i v pokání a vině.
KDE
V ČEM JI VNÍMÁŠ BOŽE?
V KOM
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, enigman, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)