Je Jaroslava
Anotace: Tak o životě a vůni vosku.
Sbírka:
Vzpominky
Dnes by děda slavil je Jaroslava.
JARO SLÁVA
Už bylo by mu stodeset jar.
Jabloně co rouboval voněly by mu k svátku.
S jakou láskou rouby vybíral
a řezal opatroval
voskem včelím mazal rány
jen vzpomínky jsou mi ponechány.
Dávno tomu.
A co ty Bože?
Taky nás tak roubuješ?
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, enigman, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)