Přijmi svou hořkou hostii
Přijmi své poslání,
možná bude Ti líp!
Pak zbyde Ti jen pokání,
co poslední halíř z kapsy vyhání.
Přijmi úděl uprchlíka
co ránům utíká do tmy,
v hodinách srdce tiká,
oči samy smutně klopí.
Přijmi poslední hostii,
znič v sobě tu zákeřnou bestii.
Nech ji spát a umřít unavenou,
neusnula´s na věky svou vlastní vinou!!
Tam nahoře snad NAVIDĚNOU...
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: jiljovský, CULIKATÁ
Komentáře (0)