Kýč
Anotace: Báseň o kýči! :)
Lavička zahrady a dívka pihatá
a podzim do dlaní a jabloň stoletá
a barvy přírody a kocour ospalý
a košík bez jablek a jabka červavý
Děravej plot a za nim starej pán
a prachu pěšina a žlutý trávy lán
a pohled na dívku co jabka nesbírá
je kýčů přehlíkda co pána zajímá
Kolony magistrál a klakson auťáků
a bordel ulice a bloky baráků
a v nich jsou zavřený moderní rodiny
co tajně ve spánku o kýči snívaji
Komentáře (1)
Komentujících (1)