Lidské světlušky
Anotace: důraz na sobeckost a vlastní ego
Z konve šla pára.
Pomalu kráčela
po žebříku
světla.
Nohy v mlze máčela
za lehkého větříku
levou s pravou pletla.
Pára
uniká
do světa
Neznámého.
A mně
uniká
věta
zraněného.
Nářek slavíků,
pískot světlušek,
je mi do hříchu,
utrpení mušek,
skřípání střevlíků,
výbuchy pušek.
Stále zaniká
nářek zraněného.
Nářky střevlíků
i lidských
světlušek.
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Squat_the_world, Patrik Mališ, Psavec, enigman, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Maranatha, Neldor
Komentáře (1)
Komentujících (1)