Blíží se léto ...
Anotace: ... dovolená ...
Za krajkovím z mořských pěn
ukládá se k spánku den.
Slyším tóny zvučných kytar,
žhavá krev je v písni skryta.
Břehy sluncem rozpálené,
pískem tělo obalené,
večer mění barvu pláží,
příliv dětské stavby sráží.
Vlny ostré hrany brousí,
sůl se chytá na tvé vousy,
do kůže se zlato vpíjí,
snášíš lehkou ironii.
Lásko, mám chuť na rakiji….
Přečteno 395x
Tipy 23
Poslední tipující: Labanda, Divoženka1, strašidýlko-střapatý, Vjeršotepec, Psavec, Mbonita, Juraj Hrom, Květka Š., enigman, Kars, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)