Anotace: :-)
Je zajímavé jak i tu nejobyčejnější báseň dokážete každý po svém interpretovat ...
Primárně byla určena někomu a on to ví ...
Ale sekundárně ji věnuji i všem Vojtům, Jiříkům, Markům, Otíkům etc.
29.04.2010 14:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Fakt,Vlastík :)Ju? Přeji všechno nej-ráda se přidám a packou potřásám!:)))
29.04.2010 00:53:00 | ilona