Romantické a krásné, když jsem tě poznala v divadle, hned jsem věděla ze máš srdíčko romantika, posílám pozdrav a užij si krásné jaro.
04.05.2010 13:44:00 | carodejka
Nepravidelné rytmy obsahově krásné básně mi přivodily zase ten pocit jako vždy. Musím říct, že je hezučká.
28.04.2010 20:16:00 | Dota Slunská
To je krásy ve Tvých slůvkách,jak to děláš,že rozzáříš den?Culík by to chtěl také umět:-)
28.04.2010 11:39:00 | CULIKATÁ
vždy od Tebe odcházím okouzlena čistou krásou poezie..
jsi skvělý básník..prostě skvělý.
ST
28.04.2010 10:41:00 | Mbonita
...znáš to ráno..kdy po hladině se válí mlha ...a řeka plyne tiše a přitom Ti zpívá rovnou do srdce...jooooooo tak to jooo na tohle se tedy těším až se zajíkám :)
paráda
28.04.2010 10:31:00 | Noc17