Jasná věc, že zdraví jest,
poklad pravý, zítra, dnes,
bez zdraví a s nemocemi,
špatné žití je na zemi.
To ostatní přichází, pomaloučku a lehce,
s něčím se rozloučit musíme,
i když se nám moc nechce.
Však zase brzy přijdou dny,
dny veselý a plný lásky,
tak přeju ať se Ti splní sny
a život nedělá Ti vrásky:-)
21.12.2005 20:28:00 | grázlík
Pěkná myšlenka, ale na mě až moc dlouhé verše... Celkem obtížně se mi to četlo. Taky přeji krásné a pohodové Vánoce a šťastný nový rok
21.12.2005 13:36:00 | Manik