67 503
Šestirohé krávy jdou,
šedesát sedm pět set tři,
potemnělou chodbou tou,
šedesát sedm pět set tři.
Bez tepla jen smutně jdou,
šedesát sedm pět set tři,
bez světla žít nemohou,
šedesát sedm pět set tři.
Chladným podsvětím zas jdou,
šedesát sedm pět set tři,
ten hladový pochod TMOU.
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, roztoč_v_mé_hlavě, Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)