tolerance
Anotace: ...blbůstka na soutěžní téma
.
plné rance
předsevzetí
doma ve skříni
kroky v brance
s prázdnou letím
sebe neviním
toleranci
výběrově
sem tam přidělím
na tom kanci
co má love
dobro nevidím
varování:
třikrát běda
hejbni pozadím
tahle paní
co je snědá
ta mi nevadí
když se drží
mimo úhel
mého pohledu
ve své kůži
hrochotvrdé
snášet dovedu
.
Přečteno 388x
Tipy 48
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jiří I.Zahradník, Zdeněk Farkaš, pejrak, Jana M., drsnosrstej kokršpaněl, Sleepwalker, jedam, Verena, Špáďa, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)