Ticho času
Vracím se v tichu času,
kde slůvka jsou jen cetkou,
bezcenným tónem hlasu,
jen letmou nemožnou hrou
Nikdo nevidí, co slyším já,
dychtím po kousku okamžiku,
každý uvidí, co slyšet má,
v bolesti všech odpadlíků
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, Petbab, veverka11, Jamesow
Komentáře (1)
Komentujících (1)