Buchty sprejerům
V panelovém domě v Praze
nežije se vždycky blaze
snad mi všichni uvěří
bordel, humus, sprejeři
jednoho dne ráno vstala
pekáč buchet upéct dala
v prvním patře stařenka
co se zove Mařenka
před domem pak postávala
buchty čile rozdávala
proč ruku svou natahuješ
když Ty po zdech nemaluješ
zmaten, v lehkém pokleku
zvedám papír od léku
text na lístku dojímá
ve větším množství projímá
mráz kopřivu nespálí
nehas co tě nepálí
buď jak buď
na buchty mě přešla chuť
zřejmě už je vyhráno
na dveřích má napsáno
ĎEKUJI VŠEM SPREJERŮM
ŽE NEMALUJÍ NA MŮJ DŮM
Přečteno 362x
Tipy 20
Poslední tipující: carodejka, Házté, Beepat, Juraj Hrom, labuť, Zasr. romantik, Agniezka, Psavec, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)