Propast, kterou mám v srdci
Anotace: Poslouchat hudbu při psaní je velice inspirativní...
Sbírka:
Ztrácím tě
Luna zakrývá si oči
Slepým svědkem být jí stačí
Na katafalku mou bledou kůži
přikryla závojem v rudé struži
Na kameni ležím touze napospas
V prsou místo srdce... jen propast
Zesláblou krvavou náručí
Slovy, které máš v područí
Volám: Nech mě tu zajít bídně!
Spočinout konečně tvářemi v hlíně!
Teplo v útrobách chrámu
Nepřemluví chladnou dámu
Mlha mě ze spárů nepustí
Svými hladovými ústy
Pozře mě šeredná hrana
A já na křídlech havrana
Zašeptám: Nikdy víc
Z mé lásky nezbylo nic
Bez vody vyhasla docela
Nechám noc, aby zcelila
Propast, kterou v srdci mám
Osud svůj do rukou jí dám
Pod své černé šaty
schovám křehké paty
Usínám
Vzpomínám
Ticho
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Serja, ilona, lexus, KLARISA, Live to fight, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)