Anotace: jak se mnou máva čas
Jéje,babo jedna...jsi fajn a moc pěkně píšeš!Juj,taky se přidáváma svoji packou stvrzuji,že jsem se mile pobavila!
22.05.2010 02:18:00 | Zorenka Ježková
Ty jo tys mě teda dostala ... ale nádherně babo jedna.. šikovná... to je neskutečná nádhera... a taky neskutečnej skok vpřed.Svítím ti na cestu časem .. :o) A usměj se to ti sluší...
08.05.2010 18:36:00 | Nút