Moře
Anotace: Prolité moře krve..
Nekončící moře.
Tak veliké, jak obloha nemá hranic.
Sleduji vlny jen pro nic, za nic.
Co skrývá se pod hladinou?
Na očích mám vodu jak v moři,
ale přeci jinou.
Trochu lépe zbarvenou,
barvu..čerstvě červenou..
Okolo ční pobřeží bez písku a bez hlíny.
Je jím moje ruka- vnímá vlny, vrhá stíny.
Nekončící moře.
Proudy se linou po dlaždicích,
tvoří řeky ve spárách.
Slévají se v jednu velkou, nekončící.
Ztrácejí se ve výčitkách a v mých ranách..
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, 666.yorick, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)