PŮLNOČNÍ SVITU NADĚJE
Anotace: další noční rozjímaní
Jsem svíce která hoří
ta žena je však jenom jako stíny
v tom nočním oparu
vrací se rozbité vzpomínky
kdo se láskám dvoří
vlastní viny
tiše jim závidím
než v čase uhořím
v tom prázdném rozmaru
stékají hříchů potučky
kdo tiše hovoří
další noční rozjímaní
bez hledání
jen v nás se vzdaluje
půlnoční svitu Naděje
Přečteno 297x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, Markéta Hl., CORONATION, Květka Š., Quigleika, labuť, René Vulkán, nejsembásník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)