neštěstí
Anotace: Tenhle svět není pro mě hoden...
Sbírka:
básničky
Procházím se neobutá,
Hlava moje nebývala dutá.
Jedna věc je ovšem jistá,
Nejsem rozený optimsta.
Svět mě bolí čím dál více,
Nezvládají moje plíce.
Osudová rána,
je tu brzy z rána.
Otevírám oči,
Můj svět se už netočí.
Hlava už se vzdala,
Myšlenkami vdala.
Vdala se ďáblovi,
Kdo je víc.
Víc vám už nepoví,
Už není nic.
Začíná mi blouznění,
Svět je velké souznění.
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Mareritt, 4LJFilip, Trystan ap Tallwch
Komentáře (0)