vše nej...
Anotace: i když už asi není komu
Asi už tohle nebudeš číst,
to pokud jsi už zapomněla.
... otočila jsi list
a Tvá láskyplná ústa oněměla.
Možná Ti chci popřát všechno nejlepší
a hlavně ať jsi šťastná.
Úsměv Tvých dcer je zřejmě teď dar největší.
Tak ať nad Tebou stále svítí Tvá hvězda jasná.
Budeš-li mě chtít někdy najít,
víš kde jsem.
29.4.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, Vanilková Ninja
Komentáře (0)