Jeptiškám ...
Zahradou snů a odříkání,
loukami nesplněných přání,
sad plný tajných něžností,
od strachu les tě oprostí.
Příroda plná nových vjemů,
vyplácí zimní tantiému,
přijímej dary matky Země,
do jejích vůní zapleť sémě.
Májové dny i večery,
vyprázdní temné kláštery,
volání světa dívky slyší,
zbytečné křížky abatyší.
Přečteno 281x
Tipy 32
Poslední tipující: Pevya, Divoženka1, kuskus pruhovaná, NikitaNikaT., Labanda, Jaromila, hašlerka, Houda, Kapka, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)