Kybernetická generace
Zvedni svoji prdel,
která téměř zapustila kořeny.
Zvedni svoji hlavu k nebi,
ucítíš lásku skrz řemeny.
Zvedni svoji prdel - dítko,
odpoj mozeček od elektrod.
Mozeček propadne i přes sítko,
zrníčko dráždí duši zkostnatělou.
Přečteno 496x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, enigman
Komentáře (0)