v procesu...
Anotace: život za životem...
ve zvířeném hejnu sardinek
jednoty mezi nebem a zemí
s okem na dlani
prosívám místa
časy i okolnosti
za poznáním
tvé osobnosti…
na zničených strukturách polí
pomocí elektromagnetických otřesů
odkrývám smazané stopy
tvé přítomnosti…
sejdeme se na místě
telurgických sil
tam se usadíš
na mých základech z trilitonů
jako mešita Al Aksá
a v nové době
změníš mé vibrace
z živočicha na člověka
k vnitřnímu klidu harmonie…
ve světě rarit
plném bipolarit
má těkavá duše
co nerozumí vesmírné existenci
ani sama sobě
získává v Tobě zkušenosti
k moudrosti a porozumění
protože Ty jsi skutečností všeho
jedině Ty má Lásko jsi
Neutrální…
Přečteno 334x
Tipy 37
Poslední tipující: Churry, pejrak, isisleo, Jana M., zelená víla, hašlerka, Juraj Hrom, zenge, sophia92, Actafool, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)