Duhová
Anotace: Přeji všem...krásný den...nejlépe jen...s úsměvem... :).
Duhová
Dnes celá červená,
ďáblice či dračice?
Jaká to proměna,
vášní se netajíce.
Jindy sladce růžová,
také pomněnkový květ,
najde se i zelenkavá,
ale co ten vnitřní svět?
Není tak barevný,
ani ne jen černý,
smíchu až nevěrný,
pro chvíle perný.
Však bude duhový,
víry své se drží,
pro cesty nachový,
lásku v sobě střeží.
30.4.2010
Přečteno 343x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, Miroslav Možný, Čoki, Paulín, BARBYE, labuť, enigman, Draconian, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)