Temný stín jezdce
Anotace: inspirace klipem Daniho Filtha
Temný stín jezdce lesem bloudí
a jeho kůň k nebesům se vzpíná
V tom místě, kam ani vítr nezabloudí
leží pod vrstvou hlíny jeho konkubína
Seskočil z oře, padl k chladné zemi
Sevřel její dlaň, co jí z pod hlíny trčí
Polibek poslední pod černými alejemi -
Náhle však zaslechl, že vespod cosi chrčí
Pozvednul meč a zmrzlou půdu ryl
posílen touhou milovat se znovu
Lásku k ní s ní do hrobu nepohřbil...
Měsíc se nacházel právě v Novu
Pak se měč zaseknul o tělo její
ale on šíleně kopal dál
Krvavé ruce - výkřiky lesem znějí
...tak strašně jí miloval...
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, labuť, Fighting Dreamer, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Markéta G., CULIKATÁ
Komentáře (0)