/*
Hledáš jen kousky,
Abys mohl postavit
Nacházíš celky,
Nejde to však zastavit
Chtěl bys začít věřit,
Bojíš se ale víry
Nevíš jak vody čeřit,
Ani jak spravit spáry
Ruce samá špína,
Stále se ptáš „proč?“
Ztratila se vina,
Svět jak kolotoč
Máš jen jeden sen,
Někdo tvrdí že si blázen
Miluji tvůj sen,
Nevracej se zpátky na zem
Lítej, plav, kopej a pluj,
Vím, cítíš to stejně
Za okny nám smrdí hnůj,
Objímej mě - jemně
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun
Komentáře (0)