Rozhodnutí
Anotace: A tak to všechno začalo...
Sbírka:
Chaosy
Básně mají mít rýmy,
jen vážně, žádné šprýmy.
Zní to chladně, vždyť já to vím,
ale co má být, neřeším.
Už dávno jsem se zbláznila
a pointy jsem zkazila.
Nic na tom není,
stačí jen snění.
Můžete psát, o čem chcete,
třeba z toho neusnete.
Pokud ovšem chcete spát,
pak můžete nudně psát.
O tom, co jiní číst chtějí,
tací jako já se smějí.
Ani sami neví čemu.
Snad nějakému vjemu.
Co je bacil do nosu.
V tomhle dnešním chaosu.
Chaos je spravedlivý, tak jak je už někde psáno.
Tak tedy něco z mé tvorby budiž mu věnováno.
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)