NA STOJÁKA
***
Odrbanou glazúrou
přichycenou špatného základu
hamižná házenými perlami
jen bereš a kryješ úsměvem
pomocí výstřihu ti není vidět do očí
slzy připravené k ústupu
vrtícím zadkem k jinému
co sype k oltáři klína tvého
slova slova slova
o lásce pro oře svého
bujarého
v pravé ruce květ
sliby o rozvodu
v doprovodu vět a omaků
zadarmo panáků na stojáka sex
***
Přečteno 335x
Tipy 46
Poslední tipující: PIPSQUEAK, modrá..., Simísek, Jeněcovevzduchukrásného, Elza511, synanceia, Spadlá z nebe, Inge, Holis, TetaKazi, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)