Anotace: nesouvislý tok myšlenek za jednoho klasického pražského slunného odpoledne, inspirováno a v představách podbarveno soundtrackem ze Zkrocené hory
tvůj komentář předpokládám neměl vyznít pozitivně, dost možná to je myšlený na styl psaní, ale popravdě..jedna z představ, kterou jsem se tím celým pokoušela navodit, byla představa sucha a vyprahlosti..protože takhle přesně jsem Prahu vnímala a viděla, když jsem to psala.
01.08.2010 23:46:00 | Strixa