Duha
Anotace: Pěkné, ale naivní :)
Chtěla bych být slunečnicí
na rozkvetlé pláni,
ty bys byl mým Slunečníkem
tam, na azurovém nebi.
Chtěla bych být tanečnicí
na rozkvetlé louce,
ty bys byl mým Obdivovatelem
schovávajícím se v lese.
Chtěla bych být malou hvězdičkou
svítící za letních nocí,
ty bys byl mou černou Tmou
s magickou mocí.
Chtěla bych být jen Tvou,
nekonečnou duhou
barevnou...
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: Draconian, Akura, PrinceznaHeliovýchbalonků, malá slečna, CULIKATÁ, Matty09
Komentáře (3)
Komentujících (3)