Zataženo nad světem
stíny
v hlavě
učí mě
jak naučit se
ztrácet,
ale já
mám jen oči,
který se
musí
dívat
na všechno
a přitom
nevidí nic
umírají
tam kdesi
a všem je to jedno
zvuk palby
vojáci střílí
do davů
do dětí
do všech
a umírají
jen proto
že se narodili
tam
tam kdesi
právě teď
a já tu sedím...
oni umírají!
tak STOP,
řekla zloba,
zapalte ohně
a ukažte světlo
světu
dá se tu ještě žít?
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Patrik Mališ, borůfkovej shit., kikis, její alter ego, CULIKATÁ, Matty09, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)