Sladké lži
Sladké lži, jak med mazal jsi mi kolem úst
však účinek měly opačný, prožraly se na zubní sklovinu
Už mám zase absťák, lásky půst
A zas jen čekám, kdy ti odpustím, kdy zase prominu
sama sobě svoji naivitu bílého slona!
Jako on - tak i mé city jsou před vymřením
Jako on - tak i mé city roní slané slzy
Sladké lži ochutím hněvu kořením
však na to, abych je vstřebala je ještě brzy
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiná, Radek.oslov.Šafárik, CORONATION, WAYWARD, Pevya, Petbab, pamp_elka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)