škádlivé prsty
drásají kůži
do barvy krve
dlouhé to pařáty
škádlivý smích
zní zamilovaně
krkavcům a černé havěti
mě přivádí k šílenství
škádlivé milenky
trhají ze mne
kusy masa
a rvou se o
moje zubožené tělo
jsem jak panák v zelí
stojím zahanben
a krvácím