Čaj Pu erh
Má duše je tmavá jako Pu erh
taky tak chutná - trpce
Odráží se v ní má samota
chuť zase žít, tak jako kdysi
Trpká chuť objala mou samotu
tak lehce - a přitom tak cize
Jako kdyby nebyla vlastnictvím -
- vlastnictvím mého já, které ztratilo minulost
Se zavřenýma očima vnímám svou aspiraci
aspiraci na život hořký jako kostička čokolády
Aspirací uspí pouze Welcome to the machine
a já? Se vracím do své kobky smutku
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: aniger, Házté, Petbab, WAYWARD, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)