Smrti se bát nemusíme
Obchází nás potichoučku
není vidět
není slyšet
Od počátku věků
má zde své místo
Hmatatelná pro vyvolené
cítím její blízkost
je tady
Proč se báti máme
je tak přirozená
nevyhnutelná
Až přijde
odevzdám ji vše
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, ilona, Květka Š., Psavec, CULIKATÁ, labuť, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)