Anotace: nová variace na klasické téma,a hezký den všem.
psát o máji a srdci čistém
je, Hynku, věru zrádná věc
o Jarce a Vildovi jistém
co špatně skončil nakonec
ač lepší zprávu chtěl bych dát
je pravda zlá, že už dnes
by mnohý antikvariát
ten příběh spíš do koše vnes
:-(
To neplatí ovšem o tvé básni...
:o)
Jiří senior
01.05.2010 11:57:00 | j.c.