Anotace: inspirace K.H.Máchou
Tohle se Ti nepodobá, předělávání jinejch básniček....Ty jsi přeci originál =)
18.05.2010 09:25:00 | zetor
Ale že se jich tu s podobným námětem i zpracováním dnes na Literu vyrojilo. Umění pražádné ani snad poezie se v takovýchle kouscích samozřejmě neočekává...
Ať tak či onak jest,
děláš svému nicku čest! |:-)
01.05.2010 13:59:00 | Špáďa