Ruka
Pocit uvolnění
Přichází
Hoří hřbet ruky
Nicota
Pocit naplnění
Přichází
Spánek je blahodárný
Nicota
Pocit radosti
Přichází
Stačí pohledět
Spásná nicota
Pocit nicoty
Přichází
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: borůfkovej shit., Satha
Komentáře (1)
Komentujících (1)