A JAKO HAVRAN.....
Anotace: Dalši variace na dobrého autora
Ukrajuji svoje doteky
snímám černou temnotu
nevšední návraty
hledajíc tesknotu
Tisíce prázdných sluncí
mraku bezpočet
co se ti vrací
až probudí se svět
A JAKO HAVRAN ...
ROZEVŘEL SVÁ ČERNA KŘÍDLA.....
Ukradne své pocity
z vlastních slov co znějí
mlčenlivé záplaty
nikdy nedoznějí
Proč něco končí
jak uzavřený svazek vět
vteřiny zvenčí
zkoušet je ale obracet
A JAKO HAVRAN....
ROZEVŘEL SVÁ ČERNÁ KŘÍDLA.....
A Jako balvan
vteřina co ztichla
A Jako Havran
Rozevřel
svá černá křídla
A jako svět
ztrácel
láska co pravě umřela
aby pak zrodila
TA KŘÍDLA CO ODEMKNOU SVĚT.
Přečteno 800x
Tipy 26
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Psavec, Tomáš Přidal, PIPSQUEAK, hašlerka, Javavia, Satha, borůfkovej shit., Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)