Anotace: ..člověk se prostě někdy zasní přespříliš..tak kde jsi ty..jenž snad mne ozdobíš?? :o))
Cecilka to vystihla krásně=) Kdo by tě neuvítal mi pověz=) Záříš i tady na Literu, tak proč ne u někoho doma=)
22.12.2005 06:23:00 | makretka
Co dodat k této hezké básničce
nad Cecilčin nádherný komentář?
Úsměv k čarování vám posílám
a ještě něco ...na tvou tvář.
21.12.2005 18:05:00 | Mourek
Ozdobím si tě!!! Ne slámou a jablíčky ;o)
ale vezmu neviditelné barvičky,
podtrhnu úsměv tvůj... a rysy tolik milé,
by ještě víc prozářily sváteční chvíle...
splíny a starosti, šeď všedních okamžiků
zmizí pod spoustou lásky... hned a v mžiku! :o)
Ozdobím si tě!!! Dárečku spadlý z nebe...
ani nevíš, jak ráda uvítám doma tebe... ;o)))
21.12.2005 15:35:00 | Cecilka