Anotace: psáno v záchvatu smutku, vzteku... psáno se slzami v očích, hučením v uších a slůvkem PROHRA na rtech...
Na takovéhle stavy u mně platí vypsat se - a vidím, že u tebe taky... Pak se zahrabat do peřin a spáááááááááááát až do rána.. A ráno je to vždycky lepší... :o)
13.06.2010 10:39:00 | Lissa