Ptáci
Ptáci
Letí blíž a blíž
Ptáci
Já slyším jejich křik
Už jsou u mě za okamžik
A mají velký hlad
Snad jim budu chutnat
Už vyklovali mi oči
To abych neviděl
Svoje obnažené kosti
A chybějící kousky masa
Už snědli i jazyk
Abych nemohl křičet
Abych nemohl nic
Ale i tak pořád
Mám co říct
Teď už jsou u srdce
Ale do toho
Nějak jim nechce se
Vědí, že je to sval
A že je černější
Něž jejich peří
Vědí, že je to
Na ně moc
A že by takovou
Porci smutku
Nesnědli
S tou tíhou v žaludku
By už pak nevzlétli
Přečteno 286x
Tipy 26
Poslední tipující: Strixa, ilona, Jiná, Nussichoco, Cassée Moteur, Slup, jakubisko, annuska, Psavec, dream in emptiness, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)