Island
Island
Až zítra dostanu od sluníčka
Svou dávku denní štědrosti
Jen zavřu oči a skrze víčka
Přijmu tu sílu s radostí
A pak se stane to co se má
K slunci se odrazí energie
Která je ze mě a je jen má
Která je znamením že se žije
Duše je sluncem každého z nás
Někdo má jasno a jiný ne
Někomu chmury přelomí vaz
Život tu zůstane dokud to jde
Až zítra rozsvítí budu tu stát
Je to mé přání - nekonečné
Chci slunci ze země zprávičku dát
Prosím tě nezhasni – teď ještě ne…
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, BARBYE, Sima, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)