proti všem...
zezelenaný trávou
se sandály na ramenou
toulal se bosky
v myšlenkách...
začalo pršet...
něco ho napadlo
ruce začaly klíčit
otevřel futrál
vzal saxofon a hrál…
kapky se svážely
kalichem nástroje
jako palivo do stroje
které s chutí nasával..
lenivé tóny ohně
začaly uvnitř vířit
v roji jisker
a stoupat ke hvězdám...
déšť se zastavil
usmál se té hudbě
bláznovství co neubývá
a padal
do té stupňující radosti
dál...
Přečteno 294x
Tipy 57
Poslední tipující: Actafool, BARBYE, floreciente, Churry, Vanilková Ninja, Zefi, modrá..., Íá, pejrak, Juraj Hrom, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)