Utržené kopretiny
Vykvetly první kopretiny
a lučiny se znovu zelenají.
Svět je však stejný, nebude jiný,
ledy u pólů neroztají.
Ač na polích září červeň máků
a blankytné nebe tančí se sluncem,
nad městy krouží černá hejna ptáků.
Zpod trosek zaznívá žalostný sten.
Přečteno 375x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Pevya, aniger, Giginka, labuť, Niky88, WAYWARD, Květka Š., synanceia, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)