Miloval ji k sežrání
Do noci promlouvám
ke tvému srdci
odejít si netroufám
v šeru vyjí vlci
-mí bratři-
Skrývám se v nočním šeru
před tvým slabozrakem
myslím na tvou nevěru
byla jsi mým zázrakem
-už nejsi-
já skládal ti poctu
čaroval okrasné kvítí
po skončení noci lovců
dal jsem se na pití
-kvůli nám dvěma-
teď měním se na vlčího muže
mám takové tušení,
že mým choutkám nepomůžeš
krev mi dělá vzrušení
-hlavně ta tvoje-
dovol mi tě sežrat z lásky
Přečteno 258x
Tipy 20
Poslední tipující: Giginka, zelená víla, WAYWARD, Psavec, Květka Š., rezina, hašlerka, CULIKATÁ, Kett, synanceia, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)