Aká,že to je slovenština,baj dobre mi to pripomína taků tu vaser slovenštinu z kopcov od huncútoch huncútskych.Velmi zaujímavé zloženie vyžratej ťavy a smútku v srdcu.Ufff...až ma znoj oblial!:)
05.05.2010 19:49:00 | střelkyně1
Četla jsem si komentář Romanky, rodilé Slovenky. Je zajímavé, jak ona cítí tvoji báseň.
Mám moc ráda slovenštinu, lahodně zní mému uchu, ale asi ji cítím jako Češka. :-)
Tak nějak je to mezi národy než se člověk vcítí do oné mluvy...a to asi trvá hodně dlouho.Si tedy myslím :-)
04.05.2010 10:05:00 | Lota
volajake kostrbate, na silu po slovensky, az sa v tom tazko hlada kontext ... ako by ta nieco trapilo ...
02.05.2010 15:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba