Symfonie lásky
Anotace: Kdo má pořád vymýšlet názvy?? :D
Noci jsou černé
dny zas průhledně bílé...
Vodopády slov nevyřčených
na rtech plavovlasé milenky
zrcadlí se v činech i očích
milence porcelánové panenky.
Ti dva tu nejsou s námi
mají svět svůj vlastní
a od jejich srdečné brány
nikdo další klíč nevlastní.
Létají...
Mají křídla či obláčkem vatovým nadnášeni jsou?
Ani jedno nepotřebujou...
V dokonalé harmonii
hledí kupředu na den
jenž není těžké minulosti
zatěžkávajícím zrcadlem.
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Akura, ilona
Komentáře (1)
Komentujících (1)