Mít rád
Anotace: Tahle báseň nepotřebuje můj komentář :-)
Na ústa mi padnul chlad.
Poznání, toť věčný hlad.
Teď udělám čelem vzad.
Temný stín do srdce vpad.
Láska, můj životní vklad.
Život plný klamání a zrad.
Kouzlo, jež mi můžeš dát.
„Já tě mám rád.“
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, rezina, BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)