Nic a přece vše
Anotace: ...tuhle mám čím dál víc ráda
Třpyt měsíce mě chyt.
Na hladině hvězd se skrývá.
Na rtech leží slib co běží.
Jak kapka krve smyslu chtivá.
Vlasy trávy jako klasy.
Koruny se ve strom stulí.
Země dýchá, nářek slýchá.
Život tepe vlastní vůlí.
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Giginka, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (3)
Komentujících (3)