Pomyšlení
Pokaždé když jej spatřím..
'Kéž mu celá patřím'
Líbí se mi
jeho manýry
jeho styl
Dala bych cokoli
za pár chvil
Kdyby všichni věděli
jaké to je
p o k u š e n í
Že myslívám na to
jakpak mu asi
voní vlasy?
Nejde tady
o tušení
o trapnou touhu
Ale o každou
vteřinu pouhou
Kdy říká že plete si
mé jméno s jinými
A já bych jej za to
vyplatila zlatými
Jde o odlesk
jeho očí v mých..
o chtíči doteku..
Realita do vzteku!
Pomyšlení?
Hřích..
Přečteno 353x
Tipy 13
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, ilona, UCET KE ZRUSENI, Psavec, enigman, Larey, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)